Portugalac kategoričan

Ronaldo: Isplatit ću se Realu

Edmir Škorić

Portugalac Cristiano Ronaldo u ponedjeljak stiže u glavni grad Španije gdje će biti predstavljen navijačima Reala kao novo, ali i najskuplje, pojačanje kluba.

Šarmantni Portugalac tvrdi da će se svaki novčić uložen u njega na kraju isplatiti.

Mnogi su ovaj transfer okarakterizirali kao nekorektno ponašanje Pereza, odnosno u ovo vrijeme krize toliko novca dati za jednog igrača.

Ipak, Ronaldo tvrdi da će se to Realu isplatiti mnogobrojnim trofejima.

"Mislim da je to sasvim fer. Ukoliko se Manchester i Real slože za taj iznos, onda nemam više što za reći", izjavio je za Marcu Portugalac.

"Veliki igrači koštaju puno novca, a ako ih želite morate ih i platiti. Drago mi je što ću biti najskuplji igrač na svijetu."

Bivši igrač Sportinga i Manchestera odgovorio je i onima koji smatraju da je to previše novca za njega.

"Poštujem svačija mišljenja, ali se ne slažem. Ako je Real platio toliko novca, to je zato jer su me htjeli i smatraju da je riječ o fer cijeni. Učiniću sve što je u mojim rukama da igram dobro i pokazat ću da je ulaganje u mene bila dobra odluka".



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.