Eto'o odlazi u Manchester United?

Adnan Beganović

Nakon nekoliko dana zatišja, kamerunski napadač Samuel Eto'o i nastavak njegove karijere ponovo su glavna vijest u britanskim medijima.

Naime, britanski News of the World piše da je kamerunski napadač spreman odbiti novi ugovor u Barceloni i nemoralnu ponudu Manchester Cityja, kako bi se pridružio Crvenim vragovima.

Također se navodi da će Eto'o prihvatiti manju platu od one koju je tražio u Cityju (200.000 funti sedmično) jer smatra da popularni Građani, unatoč silnom bogatstvu, nisu klub koji bi zadovoljio njegove ambicije.

„Samuelu se ne ide u klub smješten u sredini Premier lige, a neće sigurno produžiti ugovor sa Barcelonom“, navodno je rekao News of the Worldu izvor blizak kamerunskom napadaču.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.