HNK Hajduk

Nametnuo se u Hajduku

Kožulj najbolji igrač 1. kola MAXtv Prve lige

Novopečeni bh. reprezentativac Zvonimir Kožulj oduševio je javnost u Hrvatskoj svojim u dresu Hajduka. 

Donedavni član Širokog Brijega za kratko vrijeme je postao neizostavan u prvoj postavi Hajduka, a da se nametnuo na pravi način potvrđuje i to da je odnio uvjerljivu pobjedu u izboru za najboljeg igrača 1. kola MAXtv Prve lige.

Kožulj je dobio više od 50 posto glasova te je tako ostavio bez ikakve šanse svoje konkurente Armina Hodžića iz Dinama i Romana Bezjaka iz Rijeke. 

U završnici posljednjeg susreta 1. kola Kožulj je pogotkom potvrdio slavlje Hajduka nad Cibalijom, a to mu je ujedno bio prvi gol za splitski klub u službenim utakmicama. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.