Trener Krupe nakon utakmice

Starčević: Bili smo blizu pobjede, ali to nije bio imperativ

Edmir Škorić

Krupa i Mladost podijelili su bodove u prvom kolu Premijer lige BiH.

Krupa je na premijeri na svom stadionu odigrala 1:1 sa nešto iskusnijom premijerligaškom ekipom iz Kaknja.

"Možemo da budemo zadovoljni na kraju. Igrali smo agresivno, a u prvih 10 minuta smo dali vodeći gol. u drugom dijelu drugog poluvremena smo pali, stigao nas je i umor, a i podloga je dosta iscrpila igrače. Sve u svemu, dobra premijera i za Krupu, a i nama je ovo dobar bod", rekao je Nermin Šabić, pomoćni trener Mladosti.

"Pokazali smo da možemo ravnopravno da igramo s premijerligaškim ekipama. Nije bio imperativ pobjede, mada smo bili blizu. No, važno je da nismo poraženi u prvoj utakmici", rekao je trener Krupe Slobodan Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da ćemo ovakvim radom ostati u ligi i to je nama jedini cilj ove sezone", dodao je strateg Krupe.


Krupa-Mladost DK (Izjave) by redakcija1
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.