Na meti Manchester Uniteda

Matuidi pred transferom karijere

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Blaise Matuidi ovog ljeta mogao bi napustiti ekipu PSG-a.

Matuidi je već nekoliko sezona standardan u ekipi aktuelnog prvaka Francuske, ali ovog ljeta bi mogao potražiti novu sredinu. Ovaj 29-godišnji fudbaler ima primamljivu ponudu iz Engleske. 

Naime, Jose Mourinho je poručio čelnici Manchester Uniteda da želi Matuidija u svojoj ekipi. Ovaj transfer mogao bi olakšati i dolazak Ibrahimovića na Old Trafford koji je u dobrim odnosima sa svojim nekadašnjim saigračem iz PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ukoliko čelnici Uniteda uspiju dogovoriti uslove ugovora sa Matuidijem ovaj transfer mogao bih ih koštati oko 55 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.