Neće se naigrati u Real Madridu

Nazire se nova destinacija Martina Odegaarda

Mladi Norvežanin Martin Odegaard definitivno nije čak ni u širim planovima Zinedinea Zidanea, koji ga je 'jedva' poveo na pripreme.

Odegaard je u Real stigao iz Stromsgodseta početkom 2015. godine, a do danas je za prvi tim odigrao samo jednu utakmicu. Da stvar bude još gora, Odegaard je za rezervni tim Reala postigao jedan jedini gol, a nastupio je u 38 utakmica.

Španski mediji pretpostavljaju da će ovaj 17-godišnji Norvežanin ovog ljeta napustiti Madrid, a već se nazire i njegova nova destinacija.

Martin Odegaard bi naredni klub trebao pronaći u Bundesligi, gdje bi nastupao kao posuđen igrač. O imenima se još ne govori, ali interes pojedinih klubova najvjerovatnije postoji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Martin Odegaard je ugovorom za Real Madrid vezan do ljeta 2021. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.