Celtic se zanima za Duljevića

Slavni klub planira dovesti Duljevića?

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Haris Duljević nalazi se na meti škotskog velikana Celtica.

Duljević je trenutno član Fudbalskog kluba Sarajevo i uvijek kaže kako je sretan što je dio bordo porodice, ali kako ni sam ne zna kada će i gdje nastaviti karijeru.

Kapiten bordo tima se odranije povezuje s raznim klubovima, a prema posljednjim informacijama iz inostranih medija, želi ga slavni Celtic.

Richard Wilson, novinar koji se bavi isključivo dešavanjima u škotskom nogometu, objavio je danas kako Celtic ima dvije želje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Glasgowu imaju u vidu Darka Brašanca, koji je u Partizanu i kojeg također želi belgijski Anderlecht, ali i Haris Duljević, član Sarajeva.

Jasno, sve je to zasad u domenu špekulacija, no u budućnosti bi možda stvari mogle da se konkretiziraju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.