Nakon povrede na Koševu

Jakovljević danas na detaljnim pregledima u Mostaru

Midhat Šljivak

Defanzivac Zrinjskog Slobodan Jakovljević je derbi meč protiv Sarajeva na Koševu morao napustiti pred kraj prvog poluvremena nakon teškog sudara glavama s napadačem domaćih Mersudinom Ahmetovićem.

Pouzdani fudbaler gostiju iz Mostara je nakon sudara s Ahmetovićem ostao bez svijesti, ukazana mu je prva pomoć na terenu, nakon čega je prevežen u bolnicu.

S obzirom na to da se nakon pregleda u Sarajevu osjećao bolje, Jakovljević je s ekipom otputovao nazad u Mostar, gdje će danas biti podvrgnut dodatnim ljekarskim pregledima.

Nakon toga će biti potpuno jasno njegovo zdravstveno stanje i znaće se hoće li ovaj fudbaler odsustvovati s terena u narednim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo tim je nakon teškog sudara poželio brz oporavak prvotimcu Plemića...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.