Oni su vaš izbor

Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 3. kola Lige 12

Endin Čaušević

Proteklog vikenda odigrane su utakmice trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a forumaši portala SportSport.ba izabrali su svoj idealni tim kola.

Također, forumaši su izabrali i najboljet trenera, te igrača minulog kola. Najviše fudbalera u Forum timu 3. kola Premijer lige BiH ima Željezničar koji je na domaćem terenu savladao Široki Brijeg sa 3:0. Svi zainteresovani koji nisu učestvovali ovaj put u izboru već od narednog kola to mogu uraditi OVDJE.

U idealnom timu 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine po izboru forumaša portala SportSport.ba nalaz se: Fejzić (Željezničar), S. Stevanović (Željezničar), Kosorić (Željezničar), Katanec (Zrinjski), Šivšić (Čelik), M. Stevanović (Željezničar), Radulović (Metalleghe), Tomić (Zrinjski), Blagojević (Željezničar), Mešanović (Zrinjski), Lendrić (Željezničar).

Najbolji igrač kola u izboru forumaša je Jasmin Mešanović (Zrinjski), dok je trener kola Miloš Kostić (Željezničar). Također, OVDJE možete pogledati idealni tim 2. kola po izboru forumaša SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.