Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 1. kola Lige 12

Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 1. kola Lige 12

Adnan Beganović

U vikendu iza nas odigrano je 1. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine, a od ove sezone najcitaniji portal će s obzirom da ima novinare na svim terenima birati tim kola, no to nije sve. Naime, redakcija portala odlučila je da i forumašima pruži priliku da izaberu svojih idealnih 11 uz nadu da neće biti navijački nastrojeni, odnosno da će ako ništa, pokušati biti realni u izboru svog najboljeg tima.

Forumaši SportSport.ba izabrali su svoj idealni tim, te najboljeg igrača i trenera kola, a ova akcija nastavit će se i u narednom periodu. Svi zainteresovani koji nisu ovaj put učestvovali u izboru idealnog tima naredni put mogu to uraditi OVDJE.

U idealnom timu 1. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine po izboru forumaša SportSport.ba nalaze se: Fejzić (Metalleghe), Dujaković, Jakovljević (Zrinjski), Stakić (Metalleghe), Boccaccini, Ordagić, Radinović, Ramović, Veselinović, Krpić i Ahmetović.

Najbolji trener kola po izboru forumaša SportSport.ba je Nermin Bašić (Metalleghe), najbolji igrač kola je Sulejman Krpić (Sloboda), a OVDJE možete pogledati idealni tim kola u izboru redakcije SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi