Turski klub će se pojačati?

Navijači Galate do kraja ljeta očekuju dva velika imena

Turski velikan Galatasaray mogao bi do kraja ovog prelaznog roka u svoje redove dovesti dvije velike zvijezde evropskog fudbala.

Od ove ekipe smo navikli u proteklim godinama da prave veoma dobre transfere, a sa tom politikom mogli bi nastaviti i ovog ljeta. 

Naime, kako prenose turski mediji uprava ovog kluba u pregovorima je sa fudbalerima Manchester Uniteda i Chelseaja, Fellainijem i Obi Mikelom i mogli bi ih obojicu angažovati do kraja augusta.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Oba fudbalera nemaju svijetlu budućnost u svojim timovima i sve je izvjesnije da će promijeniti sredinu, ali da li će im upravo Galata biti naredno odredište, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.