Sergio Aguero

United ne odustaje

Berbatov i 20 miliona za Aguera

Manchester United rijetko kad odustaje. Tako su sa Old Trafforda spremni dati novu ponudu za argentinskog napadača madridskog Atletica Sergija Aguera. Odlakom Carlosa Teveza i Cristiana Ronalda, sir Alex Ferguson je ostao deficitaran u napadu, pa je prije desetak dana ponudio 46 miliona eura Atleticu za Aguera, ali je klub sa Vicente Calderona tu ponudu glatko odbio.

Međutim, United ne odustaje. Tako su u Manchesteru spremni dati novu ponudu, koja uključuje 20 miliona eura, plus bugarskog napadača Dmitra Berbatova, kojeg je United platio 36 miliona funti Tottenhamu.

Aguero u ugovoru ima klauzulu prema kojoj može napustiti Madrid u slučaju da neko plati 60 miliona eura za njega. Ova ponuda Uniteda jako je blizu toj stavci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.