Nastavlja se Prva liga RS

Kozara domaćin Slaviji, Borac putuje u Mrkonjić Grad

Utakmicama 3. kola danas se nastavlja takmičenje u Prvoj ligi RS.

Derbi kola će biti odigran na stadionu u Derventi gdje će Tekstilac ugostiti vodeći Tekstilac. Prvoligaš iz Foče trenutno ima dva boda prednosti u odnosu na domaći sastav, a obzirom da obje ekipe imaju veliki motiv, nema sumnje da se očekuje zanimljiv okršaj. 

Kozara će u ovom kolu odmjeriti snage sa Slavijom koja je u Gradišku dolazi sa etiketom blagog favorita, dok će Borac svoju drugu ovosezonsku pobjedu u Prvoj ligi RS tražiti na gostovanju u Mrkonjić Gradu kod Slobode.

Podrinje će biti domaćin Drini, Zvijezda 09 će gostovati kod fenjeraša Sloge, a u Prijedoru će biti odigran meč između Rudara i šamačkog Borca. 

Prva liga RS, 3. kolo:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kozara - Slavija
Sloboda MG - Borac
Sloga Doboj - Zvijezda 09
Podrinje - Drina
Tekstilac - Sutjeska
Rudar - Borac Šamac

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.