Povrijedio se na Grbavici

Stepen Pekine povrede bit će poznat u utorak

M. Maksimović

Ivan Peko je u ranoj fazi sinoćnje utakmice između Željezničara i Zrinjskog morao napustiti igru. Razlog je bila povreda aduktora koju je zaradio nakon jednog duela sa protivničkim igračem.

Njega je na terenu zamijenio Miloš Žeravica, a Zrinjski je do kraja uspio ostvariti trijumf nad Željezničarom koji ih je ostavio na diobi liderske pozicije sa Slobodom.

Koliko je teška Pekina povreda i koliko bi mogao odsustvovati sa terena moglo bi biti poznato u utorak do kada će Peko obaviti detaljne medicinske preglede, potvrdili su iz Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ivan Peko do momenta izlaska iz igre bio je jedan od najboljih igrača u timu Zrinjskog, a takva igra krasila ga je i u većini utakmica od početka sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.