Umjesto Dragišića

Vlado Jagodić novi trener Borca

Midhat Šljivak

Vlado Jagodić novi je trener Borca.

Nakon što je jučer prihvaćena ostavka Zorana Dragišića, rukovodstvo tima iz Banja Luke je krenulo u potragu za njegovom zamjenom, a za novog trenera je izabran nekadašnji selektor mlade reprezentacije BiH Vlado Jagodić.

Ovaj 52-godišnji stručnjak iza sebe ima veliko iskustvo u bh. fudbalu. Ovo mu je četvrti put da će predvoditi crveno-plave s kojima je 2011. godine osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Borac je jako loše ušao u novu sezonu. Nakon tri odigrana kola osvojili su samo četiri boda i sigurno je da ih čeka velika borba za povratak u društvo najboljih bh. timova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Pored Borca, Jagodić je u karijeri vodio mladu reprezentaciju BiH, te ekipe Kozare, Čelika i Laktaša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.