Fotografije obilazi svijet

Što mu je ovo trebalo? Bolt 'zaglavio' sa studenticom

Najbrži čovjek današnjice Usain Bolt iza sebe ima još jedne fantastične Olimpijske igre, ali je nakon njih dospio u centar pažnje zbog stvari koje nemaju nikakve veze sa sportom.

Naime, internetom se proširila fotografija koju je objavila brazilska studentica Jady Duarte, koja iza sebe ima burnu prošlost i više puta je povezivana sa kriminalnim dilerskim krugovima.

Jady Duarte je na Snapchatu objavila fotografiju na kojoj se nalazi i Usain Bolt, a sudeći prema ambijentu, njih dvoje su imali lud provod.

Problem više za Jamajčanina predstavlja i to što je u dugogodišnjoj vezi, kojoj bi nakon ovih fotografija mogao doći kraj, a zbog čega mu je trebala afera sa zloglasnom studenticom zna samo on.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.