FOTO: EPA

Očekuje se potpis ugovora

Bogdanović se priključio treninzima Zrinjskog

Korpulentni bh. defanzivac Jasmin Bogdanović karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u Zrinjskom. 

Bogdanović je nakon raskida saradnje sa Željezničarom dobio nekoliko ponuda za nastavak karijere, a tri mjeseca kasnije odlučio se za Zrinjski s kojim bi u narednim danima trebao i zvanično potpisati ugovor.

U trenažni proces aktuelnog šampiona naše zemlje Bogdanović se već uključio, a svojim eventualnim dolaskom u Zrinjski će dodatno osnažiti konkurenciju u odbrambenoj liniji. 

Vrijedi podsjetiti da je Bogdanović svoje premijerligaško iskustvo u protekle četiri sezone skupljao igrajući u dresu Zvijezde i Željezničara. Još je igrao za Slogu iz Doboja, Sesvete, Novalju, Rudeš, Maksimir i Zagreb.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.