"Očekivala sam da bude brz"

Brazilska studentica opisala svoj seks sa Boltom

Rio de Janeiro neće samo po rezultatima pamtiti Usaina Bolta. 

Jamajčanin je Brazil napustio s osvojene tri zlatne medalje, međutim osim rezultata u žižu javnosti je dospio i zbog fotografija na kojima leži u krevetu sa brazilskom studenticom Jady Duarte.

Jady, koja je više puta povezivana sa kriminalnim dilerskim krugovima, tvrdila je prethodno da nije uopšte znala ko je Bolt i u ispovijesti za Daily Mail odlučila je otkriti je detalje vrele noći s najbržim čovjekom na svijetu. 

"Bilo je oko nas u klubu toliko lijepih djevojaka i nisam ni sanjala da ću to biti ja. Tjelohranitelj mi je prišao i rekao da Bolt želi da dođem. Nisam išla u tom pravcu odmah jer se morate namučiti da dođete do njega, mnogo djevojaka je išlo tamo da se slikaju i htjela sam da ga natjeram da se potrudi", počela je Jady svoju priču i potom prešla na detalje.

"Dok sam čekala u redu za plaćanje na kraju žurke, on je poslao tjelohranitelja ponovo koji me pitao zašto ne želim da dođem do njega. Konačno smo čekali u redu za taksi, on se tada nasmijao i napravio je poznatu pobjedničku pozu. Nisam imala sumnju da je to on. To je bio trenutak kada sam odlučila da mu se predam. Ubacio me u taksi i nevjerovatno me poljubio", kazao je Jady. 

Zamišljala je luksuzni hotel, međutim Bolt ju je odveo u olimpijsko selo gdje joj niko nije tražio ličnu kartu ili bilo kakav dokument.

"Soba je bila uredna, bila su dva kreveta, ali i jedan i drugi su bili toliko mali da su mu virile noge na kraju. Oboje smo se istuširali, a on je prešao onda na posao. Bio je veoma strastven i topao, proždirali smo jedni druge. On ima tijelo šampiona, iako njegovi muški dijelovi tijela nisu podudarni - isti su kao i kod običnih momaka. Očekivala sam da bude brz, ali to je zapravo najsporiji seks koji sam ikada imala. Uradili smo to za oko 40 minuta, a onda je uzeo kratak odmor i ponovo krenuo u akciju." 

Brazilka je na kraju istakla da joj Bolt nije dao broj, no obećao joj je drugi sastanak kada se vrati u Rio de Janeiro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.