Barić: Vitez dolazi u dobrom trenutku

M. Maksimović

S optimizmom i vjerom u novu pobjedu nakon niza mečeva u kojima nisu osjetili gorčinu poraza, a igrali su s najboljima, Zrinjski dočekuje Vitez. Vitežani su dosad priredili nekoliko iznenađenja među kojima se izdvaja remi na Pecari i pobjeda na Grbavici, dok u Mostar dolaze nakon domaćeg poraza od Radnika. 

Mario Barić u Zrinjski je stigao upravo iz Viteza, pa samim tim dobro poznaje predstojećeg protivnika.

"Riječ je o ekipi o kojoj najbolje govore njihovi rezultati. Ne samo bodovni saldo, već i igra koju su pružili. Ono što sam imao prilike gledati stvarno su igrali dobro i protiv jačih timova od sebe. Dolaze u dobrom trenutku, jer smo u dobroj formi, prihvatamo ulogu favorita, neće nam biti lako, ali ako dobro otvorimo utakmicu uspjeh neće izostati", poručio je Barić, dodajući:

"Vjerujem da sa Zrinjskim mogu osvojiti naslov prvaka. Idemo utakmicu po utakmicu i vidjet ćemo na kraju što će biti", rekao je. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vinko Marinović sutra na raspolaganju neće imati reprezentativca Tomića, kao ni povrijeđenog Todorovića. Osim toga, meč će s tribina gledati i Danijel Graovac koji je danas dogovorio trnsfer na Kipar, odnosno posudbu u Belgiju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.