Kos se obratio novinarima

Predsjednik Hajduka: Imamo tri ponude za Sušića

Hajdukov predsjednik Ivan Kos na konferenciji za medije je potvrdio da su stigle tri ponude za Tinu Sušića. 

Bh. reprezentativac je najvredniji eksponat u izlogu Hajduka i o njegovoj prodaji se svakodnevno špekuliše. Da je transfer izvjestan potvrdio je i predsjednik kluba Ivan Kos kazavši kako će priča o prodaji biti uskoro dovršena.

"Čekaju nas neprospavane noći, očekujemo par odlazaka. Sigurno vas sve zanima situacija sa Sušićem, ali posao još uvijek nije završen. Za njega imamo tri ponude i tu priču čemo uskoro dovršiti. Rasprodaje neće biti, nastavljamo borbu i očekujemo i nekoliko dolazaka", kazao je Kos.

Sušić nije jedini igrač koji bi mogao napustiti Hajduk.

"Postoje ponude za nekoliko igrača koje smo odbili. Konkretno, za Vlašića, govori se o Nižiću, Kaliniću... Moramo vidjeti kako se to uklapa u našu strategiju", dodao je predsjednik splitskog tima. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hrvatski mediji su uvjereni da je jedna od tri ponude iz Belgije, no nije poznato da li je riječ o Genku ili Anderlechtu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.