Samuel Eto'o

United nudi 29 miliona za Eto'oa

Nakon što je iz utrke za reprezentativca Kameruna Samuela Eto’oa otpao Manchester City u igru se uključio drugi klub iz Manchestera, United.

Kamerunac je prošle sezone samo u Primeri postigao velikih 30 golova, a nakon što mu je propao transfer u Manchester City, njegov je agent izjavio da na novu ponudu neće biti potrebno predugo čekati.

"Eto'o neće juriti za novcem. Želimo klub u kojem i dalje može ostvarivati uspjehe i osvajati trofeje", rekao je agent reprezentativca Kameruna.

Manchester United nije dugo čekao, i prema pisanju engleskih medija, poslao je ponudu tešku 29 miliona eura na adresu Barcelone za Samuela Eto’oa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.