Sedmo kolo Prve lige Slovenije

Treći remi za Krško, Sadikoviću 58. minuta

Samir Mlaćo

Ovog vikenda igraju se susreti sedmog kola Prve lige Slovenije, a Krško za kojeg nastupa i mladi reprezentativac naše zemlje Damir Sadiković remizirao je u gostima protiv Radomljea (2:2) te tako upisali treći remi u novoj sezoni.

Domaći su poveli u 23. minuti preko Stoiljkovića, da bi Krško u 26. minuti preko Kramarića iz jedanaesterca vratio stvari na početak. U 32.minuti šansu je dobio i Damir Sadiković koji je u igru ušao umjesto Urbanca.

U drugom poluvremenu Krško je preko Baskera u 71. minuti došao do vodstva, a konačnih 2:2 postavio je također iz jedanaesterca Barukčić.

Sadiković je prije ovog susreta u dresu NK Krško upisao skromnih 14 minuta, ali i pored toga ovaj mladi nogometaš našao se na spisku selektora mlade reprezentacije naše zemlje Darka Nesterovića za susrete kvalifikacija protiv Norveške i Švicarske koji će biti odigrani na stadionu Grbavica. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.