Prije odlaska u novi klub

Zrinjski uručio poklon Graovcu

Daniel Graovac sutra će zvanično potpisati ugovor sa kiparskim Apollonom iz Limassola. 

Povremeni bh. reprezentativac pažnju na sebe je skrenuo nastupima u dresu Zrinjskog, a nakon tri sezone u mostarskom klubu odlučio je otići u Appollon koji će ga odmah poslati na posudbu u Mouscron u kojem je i Matej Delač. 

Zrinjski je jučer odlučio poštediti Graovca koji će orkšaj sa Vitezom odgledao s tribina, a uoči same utakmice predsjednik Denis Lasić mu je ispred kluba uručio zahvalnicu za sve što je u proteklom periodu napravio za Zrinjski. 

Graovac je svoju karijeru započeo u Slobodi iz Novog Grada, a prije nego što je otišao u Zrinjski igrao je za omladinske selekcije Dinama. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.