Napadač Zrinjskog o glasinama

Mešanović: Fokusiran sam samo na Zrinjski

M. Maksimović

Jasmin Mešanović je i sinoć briljirao. 

Zrinjski je u okviru 7. kola BHT Premijer lige BiH porazio Vitez, a napadač Plemića još jednom se upisao u strijelce postigavši prelijep pogodak za 2:0.

“Teška utakmica, ali i slatka pobjeda. Važno je da smo na vrijeme postigli pogotke i meč kasnije bez stresa priveli kraju. Što se mog nastupa tiče, zadovoljan sam, a cilj mi je u narednim kolima biti bolji“, rekao je Mešanović.

Posljednjih dana sve češće se piše o odlasku Mešanovića u inostranstvo. On je pak na priče ravnodušan, a brigu o svojoj karijeri i eventualnom transferu prepustio je svom zastupniku.

“Fokusiran sam na igre u Zrinjskom. Nisam opterećen, najvažnije je da igramo dobro i da pobijeđujemo“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon susreta protiv Olimpica u kojemu je postigao hat trick, Mešanović je sinoć postigao četvrti gol sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.