Perfektan start na klupi Crvenih đavola

Mourinho već ušao u historiju Manchester Uniteda

Jose Mourinho nije mogao zamisliti bolji početak svoje epizode na klupi Crvenih đavola.

Portugalski stručnjak je za sada na stopostotnom učinku u Unitedu, a u prve četiri zvanične utakmice upisao je sve četiri pobjede.

Serija je počela na utakmici Community Shielda protiv Leicestera (2:1), a nastavila se ligaškim pobjedama nad Bournemouthom (3:1), Southamptonom (2:0) i Hullom (1:0).

Mourinho je zahvaljujući sjajnom početku već ispisao nove stranice historije Manchester Uniteda jer je postao prvi trener u historiji ovog kluba koji je na početku svoje ere na Old Traffordu uvezao četiri pobjede.

Istina, to nije toliko važno za Portugalca i sumnjamo da će ovo dostignuće dugo pamtiti, ali će mu dobro doći za samopouzdanje kojeg svakako ima na pretek.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.