Njegov agent otkrio zanimljivu priču

"Neymar je prije Barcelone umalo završio u Engleskoj"

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su doživjeli iznenađujući poraza na domaćem terenu od Alavesa (2:1) u okviru trećeg kola La Lige.

Iako je Barcelona bila u punom sastavu na kraju je Alaves odnio puni plijen sa Camp Noua. Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da je Neymar bio na korak od PSG-a, ali da je odlučio odbiti ponudu iz Pariza.

Ipak, njegov agent je otkrio da je brazilski fudbaler prije dolaska u Barcelonu bio blizu potpisa za Manchester United.

"PSG je bio skoro završena stvar, ali je on odlučio da ostane u Barceloni. Također, prije dolaska u Španiju bio je jako blizu prelaska u Manchester United. Ipak, katalonska ekipa je ponudila više novca pa smo se na kraju odlučili za Barcelonu", rekao je njegov agent, Wagner Ribeiro.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.