Pepe žestoko napao Mourinha

"Hvala Bogu pa je Mourinhovo vrijeme u Realu brzo prošlo"

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho ovog ljeta izabran je za novog trenera Manchester Uniteda uz oduševljenje navijača sa Old Trafforda.

Nakon otkaza u Chelseaju, Mourinho je nekoliko mjeseci bio bez angažmana, ali je ovog ljeta preuzeo trenersko mjesto Uniteda. Iako su navijači Uniteda oduševljeni dolaskom portugalskog stručnjaka, Mourinho je u svojoj karijeri imao različitih iskustava.

Poznato je da je nakon Intera portugalski stručnjak karijeru nastavio u Real Madridu, ali se nije proslavio. Da stvar bude gora igrači Real Madrida ne kriju zadovoljstvo što je Mourinho otišao sa Santiago Bernabeua. Jedan od njih je i Pepe kojem je drago što Mourinhova karijere u Realu nije dugo trajala.

"Ljudi su nas zamrzili kada je Mourinho bio naš trener. Hvala Bogu pa se nije dugo zadržao u Realu. Kada je Ancelotti došao to je bio praznik za nas, stvari su se drastično promijenile", rekao je Pepe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.