Oni imaju najbolju snagu na igrici

EA Sports objavio listu 10 najjačih igrača na FIFA 17

Endin Čaušević

Mnogi ljubitelji fudbalskih igrica s nestrpljenjem očekuju novu igricu EA Sportsa - FIFA 17.

Prethodnih sedmica FIFA 17 nalazi se u centru pažnje jer mnoge ljubitelje ove igrice zanima koje promjene je EA Sports napravio, te kakve ocjene imaju igrači. Sve dok igrica ne izađe u javnost, EA Sports svakodnevno otkrije nove zanimljivosti iz FIFA 17.

EA Sports danas je otkrio listu od deset igrača koji imaju najveću ocjenu u snazi, odnosto TOP 10 najjačih fudbalera na FIFA 17.

Na listi se nalaze: Kendall Watson (Vancouver Whitecaps), Florian Ballas (Dynamo Dresden), Colin Bonner (Dallas), Hakeem Araba (Falkenberg), Jannik Vestergaard (Borussia M.), Wilfried Bony (Stoke), Abdoul Ba (Lens), Roman Torres (Seattle), George Elokobi (Colchester) i Adebayo Akinfenwa (Wycombe Wanderers).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.