Prošao sa lakšim tjelesnim povredama

Pezer se dobro oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće

Endin Čaušević

Bosanskohercegovački bacač kugle Mesud Pezer prije nekoliko dana doživio je tešku saobraćajnu nesreću.

Saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila desila se kod Topčić polja. Među povrijeđenima je i Mesud Pezer koji je ove godine predstavljao našu zemlju na Olimpijskim igrama u Riju.

"Pokušao sam ga izbjeći bježeći udesno, ali on je išao brzo i zabio se u prednji lijevi točak moga automobila. Bacio nas je u bankinu, auto se okrenuo i završio tridesetak metara dalje na suprotnoj strani ceste. Da nije bilo bankine, sletjeli bismo, auto bi se prevrnuo i završili bismo u rijeci Bosni. Ne smijem ni pomisliti šta bi dalje bilo. Dragi Allah nas je spasio", rekao je Pezer za "Avaz", te dodao:

"Aktivirao se zračni jastuk, tako da sam zadobio samo jaku udarac u glavu. Nakon snimanja glave pušten sam na kućno liječenje. Srećom niko od mojih prijatelja u automobilu nije povrijeđen, kao ni ljudi u drugom autu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.