Odbio ponudu kraljevskog kluba

Totti objasnio zašto nije zaigrao u Real Madridu

Endin Čaušević

Kapiten Rome, Francesco Totti, danas se nalazi u centru pažnje svih medija širom svijeta jer savi svoj 40. rođendan.

Totti se zahvalio svima na čestitkama, te je poručio da je to najbolji dokaz koliko ga cijene u svijetu fudbala. Kralj Rima danas je odlučio otkriti kako mu je teško bilo ostati u jednom klubu cijelu karijeru, te kako je umalo završio u Real Madridu.

"Bilo je trenutaka kada sam razmišljao o odlasku, bilo je teških trenutaka u klubu tokom godina, ali sam izdržao. Kada smo osvojili titulu prvaka Italije Capello je bio u Romi, a onda je otišao u Real. Bio sam jako blizu da odem u Madrid. Zašto nisam otišao? Pa razmišljao sam o svemu, porodica i prijatelji su me natjerali da razmišljam da se nikada ne bih snašao tamo. Shvatio sam da je Roma jedini klub u životu i zato sam ostao", rekao je Totti.

Kapiten Rome na kraju je poručio da i dalje svaki dan dolazi sretan na treninge Rome, te da će igrati sve dok to bude tako.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.