Carrol i Randolph pravili probleme po Londonu

Novi skandal u Engleskoj: West Hamovi igrači pijančili

Endin Čaušević

West Ham je na početku sezone najneprijatnije iznenađenje u engleskoj Premier ligi.

Ekipa Slavena Bilića prošle godine je briljirala u domaćem takmičenju, a ove sezone ne mogu da dođu do pobjede. Atmosfera u londonskom klubu je očajna, a to najbolje pokazuje i novi skandal koji je potresao West Ham.

Naime, igrači ove ekipe Andy Varoll i Darren Randolph prije dva dana su odlučili malo da se zabave i uposte u centru Londona. Ipak, oni su pretjerali s alkoholom, pa su osvanuli u jednom od kafića. Na kraju su završili u McDonald'su i jasno se vidi da su bili pijani.

"Andy Carrol i Darren Randolph su pijani kao majke i dobacuju djevojkama na ulicama Londona", napisali su navijači West Hama.

Nakon toga londonski klub je potvrdio da je pokrenuta istraga oko ovog slučaja, te ako se potvrde ove informacije tačnim igrači će biti žestoko kažnjeni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.