Foto: EPA

Je li vrijeme za razlaz?

Robbenov otac izjavom zabrinuo navijače Bayerna

Holandski fudbaler Arjen Robben već sedam godina uspješno nastupa za Bayern u koji je stigao iz Real Madrida.

Do sada je sa njemačkim klubom osvojio sve što se moglo osvojiti i dao je doprinos nekim velikim uspjesima, te postao miljenik navijača bavarskog diva.

Ipak, postoji mogućnost da će sjajni Holanđanin uskoro završiti svoju karijeru u Munchenu, a takve sumnje je podgrijala izjava njegovog oca Hansa.

Robbenov ugovor sa Bayernom ističe na kraju ove sezone i on još uvijek nije produžen. Na pitanje da li će biti, odgovor ne zna ni otac popularnog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Još uvijek se ništa ne zna. Potrebno je sjesti i pregovarati, pa ćemo vidjeti šta će biti", poručio je Hans Robben za Kicker.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.