Napali ga navijači Intera

Fotografija koja je koštala Brozovića

Marcelo Brozović dugo vremena ne igra za Inter.

On je jednom prilikom protestovao zbog izmejne koju je napravio De Boer i od tada nije u dobrim odnosima sa holandskim stručnjakom.

Možda čak i tačku na i Brozović je stavio novom fotografijom na Instagramu i to nakon poraza Intera u Pragu od Sparte sa 3:1.

Brozović je postavio fotografiju sa jednom plavušom, a navijačima Intera je to očito povuklo živac. Veoma brzo su ga preplavili komentarima.

"Dok je Inter u ozbiljnim problemima, tebi je samo selfie na pameti", "Sjajno, izgubili smo, a šta ti napraviš!?", "Sve pozitivno što smo mislili o tebi, palo je u vodu", samo su neko od komentara na ovu fotografiju od strane bijesnih navijača Intera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.