Trener KK Burch

Šećerović: Spremni smo za viši rang

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

Ekipa Burcha ima visoke ambicije pred početak nove sezone u A1 ligi.

Burch protiv Bugojna kreće u novu sezonu, a trener ovog tima Kemal Šećerović dosta je ambiciozan i očekuje puno od svoje ekipe.

"Očekivanja su uvijek velika, obzirom da puno radimo i puno ulažemo. Očeujem dobru partiju, da igrači dobro odreaguju, a rezultat će doći", kazao je Šećerović za SportSport.ba, dodavši:

"Ekipa se dosta promijenila u odnou na prošlu sezonu. Novi igrači su se dobro uklopili, a s pripremama smo ranije počeli. Radili smo jako dobro i odigrali smo dosta test utakmica i kao trener mogu da budem zadovoljan".

"Ambiciozan sam, želimo što bolji rezultat napraviti, ući među četiri ekipe koje će biti u doigravanju i ako nam se ukaže prilika za nešto više, spremni smo da uđemo u viši rang", dodaje trener Burcha.

"Informisali smo se o našim rivalima. Naredna sezona će biti dosta kvalitetnija u A1 ligi. Većina ekipa je obogatila svoj roster. Vogošća je po meni favorit broj jedan, a tu su i ekipe poput Gradine, Lukavca, Donjeg Vakuga... Bit će jako teška sezona, dosta zahtjevna i zato smo vrijedno radili", završio je Šećerović naš razgovor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.