Popularni Čala je veliki optimista

Tim sa Koševa uoči revanša protiv Spartaka

Sarajevo se nada prolasku dalje

Fudbaleri Sarajeva spremni su za revanš meč drugog pretkola u Trnavi u kojem će pokušati sačuvati prednost sa Koševa kada su golom Milana Muminovića slavili sa 1:0.

No, upravo će strijelac pobjedonosnog pogotka nedostajati bordo-sastavu budući da je ostao u Sarajevu zbog problema sa dobijanjem vize.

„Spartak je kvalitetan tim koji je to pokazao i u prvoj utakmici. Nadam se da će i pored te činjenice moji izabranici smoći snage da se na krajun raduju prolasku u narednu fazu takmičenja. Ne predajemo se i vjerujemo u uspjeh“, istakao je Mehmed Janjoš, šef stručnog štaba Sarajeva.

Bordo mladići će u Trnavi imati podršku navijača. Popularne Horde zla već su najavile pohod u Slovačku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.