Aubameyang i Martins u Realu?

Dvojac za koji Perez izdvaja više od 100 miliona eura

Midhat Šljivak

Iako je FIFA zabranila Real Madridu dovođenje pojačanja u naredna dva prelazna roka, rukovodstvo kraljevskog kluba širom Evrope juri potencijalna pojačanja.

Dva imena se posebno ističu kao potencijalna pojačanja Kraljeva, a predsjednik kluba Florentino Perez već ima plan.

Jedan od njih je napadač Borussije iz Dortmunda Pierre-Emercik Aubameyang. On bi tim iz Madrida mogao koštati više od 60 miliona eura, a Borussia je najavila kako je spremna za pregovore.

Novi član Reala mogao bi postati i Gelson Martins. Ovaj 21-godišnji fudbaler je član Sportinga i privukao je veliku pažnju na sebe odličnim igrama.

I on bi mogao ekipu iz Madrida koštati više od 40 miliona eura, pa bi dvojac mogao uskoro obući dres jednog od najvećih klubova svijeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.