Realova akcija iz snova za potpuni krah Betisa

Kraljevi vode u Sevilli

Realova akcija iz snova za potpuni krah Betisa

Edmir Škorić

Nogometaši Real Madrida doslovno uništavaju Betis na Benito Villamarinu u Sevilli.

Real Madrid je u prvih 45 minuta na 'nezgodnom' gostovanju u Sevilli zabio čak četiri gola, a mogao je bar još dva ili tri.

Varane je u četvrtoj pogodio za 1:0, a u 31. minuti Benzema je strijelac, da bi Marcelo u 39. iz voleja povisio na 3:0, mada je jako moguće da se Brazilac našao u ofsajdu.

A najljepši dio utakmice desio se u 45. minuti. Real je krenuo u kontru, na kraju Ronaldo do Pepea, ovaj nesebično za Isca, koji trese mreže očajnih domaćina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je imao jedan promašaj i bilo bi jako neobično da nakon svega, u ovako visokoj pobjedi Reala, a ko zna kakva će biti na kraju, Ronaldo ne postigne nijedan pogodak.


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi