Bljesak.info

Trener GOŠK-a

Križanović nakon Lukavca: Bili smo bolji za jedan gol

M. Maksimović

Kiks iz desetog kola kada ih je kod kuće porazio tim Bratstva, fudbaleri GOŠK-a ispravili su pobjedom nad Radničkim u Lukavcu kojom su dospjeli na sedmu poziciju na tabeli sa 17 bodova. 

Junak Gabeljana bio je napadač Mirsad Ramić koji je postigao pobjedonosni pogodak u samom finišu, a nakon utakmice trener Zlatko Križanović je bio zadovoljan igrom i rezultatom na stadionu Jošik.

“Odigrali smo kao i gotovo sve dosadašnje gostujuće utakmice. Ušli smo od početka ozbiljno, a nakon dobre igre u prvom poluvremenu nadmoć smo krunisali u nastavku kada smo postigli pogodak. Pobijedio je bolji tim, a smatram da smo u subotu od domaćina bili bolji upravo za taj jedan gol”, rekao je Križanović.

U jednom od derbija narednog kola GOŠK će na svom stadionu ugostiti Rudar iz Kaknja.

“Kada igramo na svom stadionu onda su očekivanja usmjerena na trijumf. Imamo pravo nadati se najboljem ishodu i na susretu protiv Rudara pošto su svi dosadašnji mečevi na domaćem terenu bili dosta dobri, s izuzetkom poraza od Bratstva”, dodao je Križanović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.