Nikolić: Nedisciplina i protjerivanje nisu tačni razlozi

Aleksandar Nikolić napustio Gošk

Nikolić: Nedisciplina i protjerivanje nisu tačni razlozi

S. Mlaćo

Nogometaši Goška u nedjelju su sa 2:1 poraženi od Bratstva iz Gračanice na svom terenu te tako pali na sedmu poziciju nakon deset odigranih kola u Prvoj ligi Federacije.  

Ceh zbog ovog poraza platili su trojica sada već bivši nogometaša ovog tima  i to  golman Aleksandar Petrović te Senad Kašić i Nikola Kaić.

Aleksandar Nikolić, 27-godišnji Crnogorac za SportSport.ba otkrio je razloge raskida saradnje.

"Ugovor smo raskinuli sporazumno, a razlog su pehovi koji su pratili cijelu ekipu  te gubljenje bodova  na već dobijenim utakmicama i ne ispunjavanje cilja da budemo u vrhu tabele", kazao je Nikolić, te dodao.

"Sve ostale špekulacije oko protjerivanja ili nediscipline nisu tačne, a ja ljudima u klubu i ekipi Goška želim sve najbolje u nastavku prvenstva, dodao je Nikolić koji je u Gabelu stigao iz Radničkog iz Lukavca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U ovoj sezoni branio je na svim susretima, a primio je 13 pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi