Foto: EPA

Menadžer Uniteda zadovoljan

Mourinho: Vrlo važna pobjeda za nas

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho bio je zadovoljan izdanjem svog tima na sinoćnjoj utakmici protiv Fenerbahčea.

Crveni đavoli su bez problema slavili sa 4:1 i tako došli do svoje druge pobjede u grupi A Evropske lige.

"Tri boda su nam bila potreba. U prvom kolu smo izgubili od Feyenoorda i zacrtali smo si cilj da pobijedimo sve domaće utakmice. Ovo nam je druga pobjeda u Evropskoj ligi i ona je vrlo važna za nas", rekao je Mourinho, koji je dodao:

"Fenerbahče je u prvom periodu utakmice igrao disciplinovano i dobro. Sjajno su se branili i zaustavili nas, a onda su primili dva gola iz penala. To nam je otvorilo put do pobjede i mi smo to iskoristili. Mogli smo dati još golova, ali nam je nedostajalo koncentracije. Nakon ovakve pobjede, to je prihvatljivo".

Za Manchester United tek slijedi veliko iskušenje jer je u nedjelju na rasporedu veliki derbi sa Chelseajem na Stamford Bridgeu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.