Mostarski tim oslabljen

Zrinjski bez dva važna igrača na Otoci

M. Maksimović

Tri dana nakon pobjede nad Veležom u Vrapčićima u uzvratnom susretu osmine finala Kupa BiH, fudbalere Zrinjskog očekuje susret 14. kola Premier lige s timom Olimpica u Sarajevu.

Zrinjski će u tom duelu nastupiti bez Slobodana Jakovljevića i Pere Stojkića koji su protiv Sarajeva zaradili treći žuti karton.

Zanimljivo kako je Jakovljević dobio karton nakon postizanja pogotka. Stoper Mostaraca radost je podijelio s navijačima popevši se na ogradu tribine gdje se nalaze najvatreniji navijači, a u subotu nesigurni arbitar Vladimir Bjelica dodijelio mu je žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jakovljević je zbog toga nastupio na jučerašnjem derbiju, iako je Vinko Marinović odmarao gotovo sve prvotimce.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.