Fudbaler Zrinjskog

Radeljić: Moramo zaustaviti Emira Hadžića

M. Maksimović

U Zrinjskom namjeravaju iskoristiti loš trenutak za fudbalere Olimpica na koje se neminovno odrazila negativna klima koja se u posljednje vrijeme stvorila oko kluba. 

Mediji čak špekulišu i o stečaju, dok oni koji će danas istrčati na teren vape za redovnim platama. Zrinjski je i zbog navedenog favorit na današnjem susretu, kao i zbog evidentne razlike u kvalitetu u korist Mostaraca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Moramo ući u utakmicu maksimalno koncentrisani kao i protiv Sarajeva, te smatram kako pobjeda u tom slučaju neće izostati. Posebno trebamo pripaziti na Hadžića koji je iskusan napadač i kojemu ne smijemo mu dopustiti dovoljno prostora. Što se moje minutaže tiče, nisam previše zadovoljan, ali nastojim odraditi svoj posao najbolje što mogu kada uskočim u igru", rekao je Anto Radeljić, koji će danas gotovo sigurno zauzeti mjesto u timu Zrinjskog.

Utakmica između Olimpica i Zrinjskog na rasporedu je danas od 14 sati na stadionu Otoka u Sarajevu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.