Odlazi u Kraljevski klub

Bomba iz Italije: Galliani prelazi u špansku Primeru?

Adriano Galliani će krajem ove sedmice nakon čak 30 godina napustiti ekipu Milana.

Mnogi su smatrali da će to značiti i njegov odlazak u penziju ove godine, ali ipak italijanski mediji danas donose informaciju da bi on mogao završiti u španskoj Primeri.

Galliani i predsjednik Real Madrida Florentino Perez su veliki prijatelji, a Perez je pozvao Italijana da postane sportski direktor Reala na što bi ovaj mogao pristati.

Ukoliko se ovo i ostvari, Real će dobiti prvog sportskog direktora poslije pet godina kada je Jorge Valdano napustio ovu funkciju zbog svađe sa Joseom Mourinhom, tadašnjim trenerom Kraljevskog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.