Trener Krupe uoči četvrtfinala Kupa RS

Starčević: Sloboda je respektabilan protivnik

Krupa ostvaruje zapažene rezultate u Premijer ligi BiH, ali i u Kupu RS.

U najmasovnijem takmičenju Srpske, Banjalučani su dogurali do četvrtfinala, a prolaz među najbolje četiri ekipe četa Slobodana Starčevića tražiće protiv Slobode u Mrkonjić Gradu.

"Slobada je svakako respektabilna ekipa, koja nam je bila uzor dugi niz godina. Mislim da će to biti poslastica za navijače i da će svi uživati u jednoj lijepoj fudbalskoj predstavi. Mi naravno bez kalkulacija ulazimo u ovaj meč, sa najjačim timom, i naravno očekujemo prolazak u polufinale", izjavio je za naš portal Slobodan Starčević, trener Krupe.

Mečevi četvrtfinala Kupa RS na rasporedu su 9. novembra. 

Važno je napomenuti da se igra samo jedna utakmica i da se u slučaju neriješenog rezultata nakon 90 minuta automatski izvode jedanaesterci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.