Trener Vlasenice o meču u Kupu RS

Janjić: Čast nam je igrati protiv Radnika

D. Vejo

Fudbalski savez Republike Srpske danas je održao žrijeb četvrtfinala Kupa Republike Srpske, a član Druge lige Republike Srpske grupa Istok Vlasenica, na svom će terenu ugostiti premijerligaša Radnik iz Bijeljine.

Svakako zvučan protivnik za Vlaseničane koji ne ostvaruju pretjerano dobre rezultate u ligi, dok u Kupu igraju dosta dobro. Povodom žrijeba, svoje mišljenje kazao je i strateg domaće ekipe na ovom meču.

"Prezadovoljan sam protivnikom, jer nam u goste dolazi klub sa velikom tradicijom. Želimo Radnik ugostiti što bolje i pokazati se kao pravi domaćini. Trudit ćemo da ostavimo što bolji utisak, i da pokušamo odigrati dobro. S nestrpljenjem iščekujemo taj susret", rekao je za SportSport.ba trener Vlasenice, Vladimir Janjić.

Utakmica četvrtfinala Kupa RS između Vlasenice i Radnika igra se za sedam dana od 14 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.