Remi lidera, Drine HE tone sve dublje

Druga liga RS, Istok

Remi lidera, Drine HE tone sve dublje

D. Vejo

Ovog vikenda kompletirano je 12. kolo Druge lige Republike Srpske grupa Istok, a gdje je odigrano osam susreta.

Lider na tabeli ekipa Napretka remizirala je na svom terenu protiv ekipe Jedinstva iz Brčkog rezultatom 1:1 (0:1). Najslabije izdanje tima iz Donjeg Šepka do sada kada je u pitanju prvenstvo, Brčaci su pružili sjajan otpor, a u finišu utakmice mogli su i do trijumfa.

U drugom meču sastali su se Famos i Vlasenica, a tim iz Vojkovića slavio je s velikih 3:0, dok je u Brčkom Ilićka 01 bila bolja od Proletera iz Dvorova rezultatom 4:2.

Trebinje je bilo mjesto gdje su svoja koplja ukrstili domaći Leotar i Sloga Junajted, a gdje su Trebinjci slavili s visokih 4:1, dok je u Rogatici domaća Mladost bila bolja od istoimene ekipe iz Gacka rezultatom 2:0.

Mladost iz Bogutovog sela bila je bolja od Drine HE iz Višegrada s 2:0, a Velež je bio minimalan protiv Glasinca na svom terenu (1:0).

U posljednjem meču, ali ne i manje važnom, sastali su se u Brodcu domaće Jedinstvo i Guber iz Srebrenice, a gdje je domaćin slavio s velikih 4:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi