Zrinjski spreman za duel s Bošnjakom

M. Maksimović

Zbog zauzetosti mostarske dvorane Pod Bijelim brijegom košarkaši Zrinjskog svoju utakmicu trećeg kola Lige 12 igrat će već večeras.

U Mostar stiže Bošnjak iz Hadžića, koji je u prošlom kolu na dramatičan način pobjedio Široki, košem sa zvukom sirene. Zrinjski će tražiti drugu pobjedu, a tim Hrvoja Vlašića dosad je trijumfovao nad Leotarom uz poraz također u u dramatičnoj završnici od Slobode.

“Optimisti smo, igramo pred svojim navijačima i ja se nadam da će igrati kvalitetno reagovati i pobijediti Bošnjak koji u Mostar dolazi potpuno rasterećen i u dobrom raspoloženju nakon pobjede nad Širokim“, rekao je Vlašić.

Utakmica se igra od 19:30 sati, a domaćin je za gledaoce priredio bogatu nagradnu igru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.