Zbog bolesti pojedinih igrača

Široki napustio Kupres

Iako je prije par dana otputovala na Kupres i tamo trebala odraditi mini ciklus priprema, ekipa Širokog Brijega vratila se u Široki.

Na Kupresu su fudbaleri Širokog Brijega odigrali tek jedan prijateljski susret sa ekipom Solina u kojem su poraženi sa 3:1. Drugi susret trebao se igrati u srijedu na Kupresu,ali zbog povratka ekipe Širokog ovaj susret će se odigrati u srijedu u 18.30 na trening kampu Musa/Karačić na Mostarskom blatu.

Razlog povratka je dosta niža temperatura nego u Širokom zbog koje su se neki igrači i prehladili,a neki nisu osjećali dobro, pa je trener Barbarić odlučio vratiti ekipu kući.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.