Automobil ostao smrskan

Jedan od najpoznatijih tenisera doživio stravičnu nesreću

Nekadašnji argentinski teniser David Nalbandian doživio je tešku nesreću. 

Nalbandian je uz ljubav prema tenisu volio reli i upravo zbog njega je reket 'okačio o klin', međutim takva odluka ga je ovog vikenda zamalo došla glave. 

Na trci u rodnoj Argentini je Nalbandian izgubio kontrolu nad svojim vozilom, sletio sa staze i nekoliko puta se prevrnuo. Scena je bila stravična i mnogi su se pitali da li je bivši teniser uopšte živ.

"Na kraju je sve ispalo dobro. Ovi automobili su sigurni tako da nije to bilo tako strašno. Upravo u bazenu odmaram sa svojom bebom", poručio je Nalbandian svojim obožavateljima. 

Podsjećamo, Nalbandian je u prošlosti bio treći teniser svijeta.



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.