Prema pisanju Oslobođenja

Petrović otpisao petoricu fudbalera Željezničara?

Prema pisanju Oslobođenja, trener Željezničara Slavko Petrović namjerava prekrižiti petoricu fudbalera čijim partijama nije zadovoljan.

Kako navodi Oslobođenje, nije tajna da će u zimskom prelaznom roku napustiti najmanje petorica igrača, a Oslobođenje piše da Petrović očito nije zadovoljan Sanelom Jahićem, Adnanom Šećerovićem, Milivojem Lazićem, Dženisom Beganovićem i Samirom Bekrićem. 

Isti izvor piše da Petrović nije zadovoljan ni Stanićem, te da Radinović i Nikolić, ne pokazuju kvalitet zbog kojeg su dovedeni.

Slavko Petrović je više puta izjavio kako se 'pravi Željezničar' može očekivati tek u proljetnom dijelu sezone, a ostaje da se vidi šta će se desiti do kraja jesenjeg dijela i tokom zimskog prelaznog roka.

Treba istaći da će Željezničar danas zvanično predstaviti Zajka Zebu, koji je prvo pojačanje za narednu polusezonu, a postoji realna šansa da na Grbavicu stigne još fudbalera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.